hits

Er jo ikke noe å lure på:)

Følg meg gjerne på instagram,her deler jeg bilder og qoutes.

Jeg er jo helt ny her, men hadde en annen side tidligere som jeg følte ble litt vanskelig og oppdage. Tenkte det kunne være en ide og flytte over til blogg.no.

Jeg vil dele mine tips om hvordan jeg ble kvitt angst uten hjelp fra lege eller medisin. Angst er grusomt og ikke moro for noen å leve med.

Jeg håper jeg kan inspirere og motivere deg til å bli den beste versjonen av deg selv.

Nyte hver eneste dag og leve et fantastisk liv.

Det fortjener alle.

Gleder meg til å dele innleggene mine med dere.

Ha en fantastisk dag, kveld, natt:)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

happilihippie

happilihippie

33, Larvik

Litt om meg. Mitt navn er David, jeg er 33 år. Min hverdag i og etter ungdomstiden slet jeg mye med angst. Var redd bare jeg snakket med venner og familie. Bare over en kaffe begynte tankene rulere om jeg sa noe feil, om de ble de såret. Når jeg pratet med sjefer, kollegaer og andre, kunne stemmen begynne å skjelve og jeg kunne begynne å svette. Det å drikke et glass vann eller ta en kaffe med noen kunne jeg nesten bare glemme. Ble jeg tilbudt kaffe, svarte jeg høflig ja, men som regel ble den stående igjen på bordet, da jeg var redd for å vise skjelvingen. Hver dag var en kamp og jeg slet mye pga angsten. Jeg ble flink til å skjule angsten bak smilet. Men noen ganger ble det bare for mye og gråten kom. Da følte jeg det løsnet, men dagen etter var det samme om igjen.Tankene gikk på autopilot og var fylt med negativitet, og fant problemer som ikke fantes. I 2006 begynte jeg å lese bøker og se filmer som handlet om hvordan få kontroll på tankene. Om takknemlighet og finne mitt beste jeg. Jeg startet med en 28 dagers trening som kun handlet om det å lære seg og være takknemlig.Jeg leste bøker om meditasjon og om hvordan jeg kunne tiltrekke meg det jeg ønsker, det å kontrollere tankene mine. Det er det beste jeg har gjort noen gang. Det ble en oppvekker for meg og jeg fikk snudd om på negativiteten. I dag er jeg takknemlig for hver dag jeg lever og setter pris på nuet. Setter meg både korte og langsiktige mål for hvilke opplevelser jeg vil oppleve. Jobber på en jobb jeg har det fantastisk i. Koser meg med venner,familie og hobbyer som er mange, basketball,longboarding,musikk,meditasjon,alt som får meg glad.

Kategorier

Arkiv